Wat we doen?

Communicatie met beleving

Wij geloven dat alle media-uitingen met elkaar verbonden moeten zijn. Vanuit deze gedachte bieden wij onze klanten ‘smart’ oplossingen aan. Vanuit een strategisch marketingplan kunnen wij  de diverse communicatiemiddelen slim inzetten, waardoor de boodschap eenduidig en met zo groot mogelijk effect wordt overgebracht.

Smart Design

Smart Design

Strategisch creatief en met een duidelijke boodschap. Een goede campagne vraagt om de juiste marketingproducten. HJ Media Groep biedt een totaal concept. Strategie, marketing, concept, ontwerp, print, projectmanagement en productie worden door onze professionals verzorgd. Alles onder één dak. Efficiënt ontzorgen met integrale service.

Bekijk Smart Design >
Notitieblok Mockup set vol2
iPhone XS isometric Stand Left
Smart Online

Smart Online

Stabiliteit, uitstraling en gebruiksvriendelijkheid. Dat zijn naast creativiteit belangrijke kenmerken van onze Smart Design oplossingen. Dit vraagt onderhoud en optimalisatie. Bij ons zijn al deze elementen in goede handen. Zo heeft u één aanspreekpunt, een comfortabele gedachte.

Bekijk Smart Online >
Smart Content

Smart Content

Jouw boodschap moet de volle aandacht krijgen. Kort en bondig. Met inhoud en doeltreffendheid. Onze tekstschrijvers, fotografen, videospecialisten en vormgevers verstaan de kunst van creëren. Creativiteit is ons handelsmerk.

Bekijk Smart Content >
HJ Media Groep Smart content
icon-Smart-Media Copy

Smart Media

Wij personaliseren media-uitingen, met meetbaar effect. Niet met hagel schieten, maar haarscherp op het doel. Geen budget verslinder, maar juist een winstversneller. Voor iedere branche en organisatie. Ook die van jou.

Bekijk Smart Media >
Smart Media vingerprint