Corona Virus

Beste Relatie,

De verspreiding van het coronavirus leidt nationaal en internationaal tot verschillende maatregelen en beperkingen. Beperkingen waar ook wij mee te maken hebben. Geplande events zijn afgelast en worden naar een later tijdstip verschoven. Gelukkig gaan andere zaken wel gewoon door. Communiceren is ons vak. Zowel online als offline -door middel van geprinte media- trachten wij onze klanten van dienst te zijn. Het is juist nu belangrijk het contact met de klant levendig te houden. Daar hebben wij allerlei mogelijkheden voor bedacht. Bel of mail ons gerust om hierover met elkaar van gedachten te wisselen.

Wij zijn het aan u, onze medewerkers en onszelf verplicht om alle veiligheidsadviezen rond gezondheidsrisico’s in acht te nemen. Op dit moment werkt een deel van onze medewerkers thuis. We hebben thuiswerkplekken ingericht met toegang tot onze server. Anderen zijn bij toerbeurt op onze locatie in Ridderkerk aanwezig. Dit om zo min mogelijk fysiek contact met elkaar te hebben. Het besmettingsrisico willen we op deze wijze trachten te reduceren. We draaien dus -zowel thuis als op locatie- gewoon door. Hierdoor verwachten wij geen vertraging in leveringsafspraken. Ook de verzending levert vooralsnog geen problemen op.

Zo denkt HJ Media Groep over klantcontact in crisistijd!

Ondernemers diagram

Wij houden de ontwikkelingen met betrekking tot het coronavirus nauwlettend in de gaten en treffen daar waar nodig extra maatregelen. Alles is gericht op preventie. Ook met onze leveranciers proberen we goede afspraken te maken. Alles is erop gericht om besmetting zoveel als er in ons vermogen ligt tegen te gaan. Op deze wijze proberen we onze dienstverlening -aan u de klant- te bestendigen. Wanneer er vragen zijn omtrent dit schrijven dan horen wij dit graag. Ook staan wij open voor uw suggesties. Wij zijn er -juist nu- voor de klant. Wij zijn daarom graag bereid u met raad en daad bij te staan.

Met een vriendelijke groet,

Hendrik-Jan van der Rhee, Hans Klaasse en Jurgen Klapwijk

Meer weten?

"Wij staan voor u klaar!"

Hendrik Jan van der Rhee

Hendrik-Jan van der Rhee

Strategie & Creatie

Hans Klaasse

Hans Klaasse

Strategie & Organisatie

Jurgen Klapwijk

Jurgen Klapwijk

Realisatie & Relatiebeheer

  • Laat je gegevens achter
    en ik neem contact met je op

    Ons contacten mag natuurlijk ook!

Leave a Reply

Privacystatement

Welkom op onze site! Wij verzamelen verschillende soorten gegevens op onze website om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten uw wensen en eisen. Hieronder kunt bekijken welke onderdelen wij gebruiken, en kunt u deze optie eventueel uitschakelen.

Privacy statement | Sluiten
Instellingen